Случайни хора станаха свидетели на грозните сцени.Потребител на Фейсбук разказва за

...
Случайни хора станаха свидетели на грозните сцени.Потребител на Фейсбук разказва за
Коментари Харесай

Възрастна жена направи нещо, което подразни шефка на заведение

Случайни хора станаха очевидци на грозните подиуми.

Потребител на Facebook споделя за преживелица, която без подозрение отключва тематиката за липсата на човещина у нас. Действието се е развило в заведение за бързо хранене в Перник, което се намира в централната част на града.

Възрастна жена си е поръчала две пилешки супи и надлежно са й дали два прибора, в случай, че дамата е била сама. Тя си е взела супичките и ги е пресипала в две стъклени бурканчета, тогава е изхвърлила пластмасовите купички и лъжички. Това обаче е подразнило шефката на заведението, в което тогава е имало много клиенти.

Собственичката е започнала да крещи на старата жена и да й държи сметка.

" Започна да й прави мнения от сорта на " Само взимаш принадлежности и ги изхвърляш пред нас, но нали вие пенсионерите сте доста спестовни! " Не беше удачно даже да й приказва на " ти ", се показва в анонимната обява, споделена в обществената мрежа.

Възрастната жена се извинила на шефката, която й се развикала, само че извинението не е било признато, а тъкмо противоположното - собственичката е траяла да крещи, а клиените в заведението са останали потресени.

" Пиша това, не с цел да ви занимавам с нелепости, а да ви кажа, че това е следващия път, в който тази жена има непоносимо отношение към клиентите си, които й изкарват прехраната! Не мисля, че беше правилно от нейна страна!!! ", с тези думи приключва обявата.

В мненията под поста Криси написа: " Аз също съм била очевидец на сходни обстановки в същото заведение за хранене, със същата жена! ".

Много от потребителите на Facebook са възмутени от случката и споделят, че клиентката има право да прави каквото си пожелае с приборите. Коментиращите са безапелационни, че сходно отношение е неприемливо.

" След като си ги е платила, има право да си прави каквото желае с тях. Да ги резервира, да ги изхвърли и така нататък След като купиш обещано нещо, имаш свободата и правото да правиш каквото искаш с него. Не виждам действително защо е това отношение. Изводът е, че идващия път дамата ще си купи от друго място ", написа Едуина.

" Отивам да си поръчам в този момент няколко супички и ще направя същото, доста мощно се надявам да почне да ми вика! ", разяснява Симеон.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР